Kom tillbaka....

Du svek mig och min familj. Du är ingenting för mig, visst du kanske har en plats i mitt liv men inte en stor. Du förtjänar inte de, inte nu. Du måste bevisa att du förtjänar platsen. Du får själv komma på hur. Jag vill lära känna dig så bra som jag gjorde för många år sedan, men du gör det svårt för mig. Snälla bättra dig!:'( Kom tillbaka jag vill spola tillbaka tiden i10år då fanns du för mig.
Nu gör du inte de längre, jag vet ingenting om dig. Jag försöker att vara lycklig men det går inte bra utan dig vid min sida. Kom tillbaka snälla..

Yeeeeeeees!!!!!

Heej idag har man vart i skolan gjorde ett prov i spanska klarade de :) Blev glad :D Åkte hem efter den lektionen för jag mådde dåligt... Tog det lugnt ett tag, sen så städa jag hela dagen. Efter några timmar så kom min syster och hennes kompis hem. Dom lagade mat efter det så fixade dom sig för att dom skulleut och festa. Men Niklas kom hem hit och höll mig sällskap, vi har suttit och pratat om lite saker, han är rolig att prata med han. Carro och Milde kom hem efter några timmar. Dom sa att dom inte skulle drick haha dagens skämt xD Dom drack visste.
Men dom är ändå snälla dom är mina systrar älskar dom! Ni är bäst! Om några veckor åker vi in till Stockholm och dom ska kolla på studentklänningar och jag ska kolla på balklänning och skolavslutningsklänning. Det blir nog bra när man är med dom, dom ska hjälpa mig att välja klänningar! Längtar tills dess <3 Men nu ska jag vara med Carro, Milde och Niklas och vara lite social. Puss hej<3

Jaha...^^

Idag har man legat hemma hela dagen... Men fan äntligen har jag blivit frisk, inte hel men i alla fall så jag kan gå till skolan imorgon. Skönt, men aa, har inte gjort så mycket idag. Jag beklagar de som hände. Fan såg på facebook att min klass inte vann volleybollturneringen idag. Men men vi är ändå bra :D Ska bara ta det lugnt resten av dagen nu och försöka bli helt frisk. Skola imorgon wieeee :D Men nu sitter jag och väntar på Michelle och Carro att dom ska gå och handla sen ska dom laga mat. Ska lägga mig tidigt idag för jag är jätte trött. Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt messa om ni vill. Aa dom som har mitt nr då, annars är det bara att fråga :) Puss hej<3

wieeee

Ännu en dag sitter man hemma, ont i huvudet, kan knappt sitta upp... :( Är nere i tvättstugan och tvättar varje timme, jobbigt när man knappt kan stå eller sitta. Måste göra det själv, för min syster inte kom hem. Men jag pratade med en underbar person igår, du är fan bäst! Jag måste fan bli frisk till imorgon för imorgon är det volleybolltunering i skolan och jag vill vara med, vi har liksom vunnit varje år, kul om vi vinner i år, men man vill ju vara med också "/ Men hoppas jag blir det då, hoppas att man får prata med den bästa personen idag igen.
Blir så glad när jag pratar med dig. Du gör mig glad som ingen annan gör. Du är bäst! Vi måste ses snart!
Och vem som än vill ses säg till då, så kan vi ses :) Men ska gå nu puss hej<3

Älskar dig syster <333

kuuuul-.-

Kuuuuul, nu är man sjuk också... Första dagen i skolan, inte för jag vill vara sjuk då, vill inte missa något. Men kanske inte gör det vad vet jag. Får ta reda på sen om jag missat något. Blir att ligga hemma idag och bli frisk då.
Fia och jag behöver slå någon kan någon komma så får vi göra det, nu är vi ganska så irriterade... Fråga inte varför. Och Fia o jag måste vara snart ta en fika och prata om aa du vet :) Men nu ska jag kolla tv och ta det lugnt puss hej<3

Ut och fota :)

Heej idag har jag vaknat bredvid Michellelelelele min andra bästa syster. Älskar henne, min andra syster Carro låg bredvid Michellelelelele, bredvid henne va hennes ex sen så låg Michelleleleleles ex i soffan.
Så aa, det var väl ganska trångt här. Men ville inte sitta själv hela tiden igår, fett ensamt det var :(
Fast ändå så va de skönt, snackade med Erik i tele också, han är kul han :) Idag ska jag försöka att få tag på någon som vill gå ut och fota med mig, vill inte sitta inne hela dagen idag. Annars får jag väl ut och fota själv :)
Inte lika kul men det funkar väl :) Puss hej <3

Bäst ni är<3

Fuck allt asså varför kommer allting på en gång, jag orkar inte mer. Först ena stunden kommer allt skit sen kommer allt bra efter det vet jag inte vad jag ska göra så jävla svårt att veta just nu... Det blir aldrig som förr.
Men kanske blir något bättre,vad vet jag. Jaja jag får väl lyssna på mina vänner för jag litar på dom. Jag litar på mina bästa vänner Sofia Engström, Madelene Lindeberg, Emma Friend, Mikaela Hansson och Amanda Sundström. Jag älskar er tack för ni finns<3

Sofia bästa Engström <333

Emma bästa Friend <333

Madelene bästa syster Lindeberg<333

Mikaela bästa Hansson<333

Amanda bästa Sundström<333


RSS 2.0