Love & hate

Asså varför händer allt nu.... Känns som alla blir ledsna och sårade. Men de kanske bara är jag som känner så, vad vet jag. Jag kan iallafall säga till alla mina vänner att jag finns om ni behöver snacka eller något alls.
Ni är underbara. Jag älskar er, vi måste vara någon gång snart. Men även till er jag inte känner ni kan berätta för mig om ni vill. Och jag är en sån person som håller tyst om saker om man inte vill att jag säger till någon.
Så aa, det är bara berätta eller prata om ni vill. Vissa säger att man kan ha för många vänner men jag tycker inte man kan ha det. Jag snackar med sex stycken underbara personer som är så jävla snälla.Det är Rasmus, Yamina, Alexander, Madelene, Jacob och min syster Carolina  Önskar att vi träffas snart<3 Nu ska jag baka en kladdkaka :) Pusshej<3

Det är du!

Det är du. Det är du som får min dag att bli underbar. Det är du som får mig att kämpa. Du är så jävla underbar jag älskar dig! Du är det bästa som finns! Glöm aldrig det!

Till dig<3Förlåt:'(

Förlåt mig Alexander Gustafsson!Det finns så mycket jag inte hann berätta för dig. Jag ångrar mig stort, jag ville inte att det skulle bli såhärEnhanced by Smiley Central Jag älskar dig Alexander Gustafsson! Jag vet att vi bor långt ifrån varandra, men det är jobbig att ha distansförhållandeEnhanced by Smiley Central Jag ville inte det här men man måste se runt om sig,våga saker. Jag vet att du tycker det är jobbigt, men snälla jag har kvar mina känslor för dig oavsett om jag är tillsammans med erik!!! Du gav mig hopp om att det fanns äkta kärlek, nu tack vare dig vet jag att det finns! Som jag har sagt innan allt jag sagt menar jag,alltså att du ska vara lycklig och så! Jag har aldrig ljugit för dig och kommer aldrig göra! Du vet vad jag har sagt om du gör det gör jag det! Och säg inte att du klarar dig hela tiden för det känns som om du bara säger så för att jag ska må bra! Jag vet att man brukar säga så till folk men senefter ett tag visar det sig att man inte klarar sig utan den personen så snälla var bara ärlig mot mig!
Jag kommer ihåg så många låtar somfår mig att tänka på dig! Den här låten är verkligen speciell och jag hoppas du kommer ihåg, Jag älskar dig! http://www.youtube.com/watch?v=jVl5s1e0Oo4



RSS 2.0